Teamactie aanmaken

Vorm je een team, nodig dan teamgenoten uit
Wanneer jij je actie hebt aangemeld op dit platform, kun je teamgenoten uitnodigen. Deel hiertoe de link naar jouw eigen persoonlijke actiepagina delen met je familie, vrienden, collega's en kennissen. Zij hoeven alleen maar te klikken op ‘ik wil in dit team’ aan de rechterzijde van de pagina. Vervolgens kunnen ze zich als teamlid registreren. Zij kunnen vervolgens met de eigen actiepagina sponors gaan werven en in op de teampagina hebben jullie een perfect overzicht van zowel jullie team, als individuele prestaties want jullie hebben te allen tijde inzage in wie, wanneer doneert.

Deel je pagina eerst met de mensen die het dichtstbij jou staan. Wanneer je jouw pagina daarna deelt onder grotere kringen, zien ze dat er al actief wordt gedoneerd op je pagina en zullen zij ook meer bereid zijn om geld te geven.

Beheer je team
Als teamcaptain kun je via de pagina ‘bewerk mijn team' aan de rechterzijde, alle acties binnen jouw team bekijken. Zodra er nieuwe acties of teamleden worden aangemeld, zie je dat automatisch.