Een geldinzamelactie starten

Je kunt je op verschillende manieren inzetten om geld op te halen voor een "Herinnering voor het leven"
Door zelf rechtstreeks een donatie te doen of door via deze website een geldinzamelactie te starten. 

Hier vind je een paar tips & trucs om jouw netwerk je prestatie te laten sponsoren. Heel veel succes!  

Alleen of met je team
Je kunt alleen een actiepagina opzetten, maar je kunt dat ook samen met eenteam doen. Met je groep krijg je dan een teampagina waarop teamleden zich kunnen aanmelden. Ieder teamlid heeft dan ook nog een eigen, persoonlijke pagina.

Hoe werkt het?
Maak je persoonlijke actiepagina via de knop 'Start actie'. Vervolgens maak je een account aan op de website zodat je je pagina later kunt beheren. Daarna vragen we of je een individuele of een teamactie wilt aanmaken. Na het invoeren van een aantal gegevens (bijvoorbeeld de titel van je actie) wordt jouw actiepagina aangemaakt. Je ontvangt een mail met inloggegevens voor je actiepagina waarmee je deze pagina kunt beheren en verder kunt inrichten met bijvoorbeeld mooie actiefoto's.

Lees ook onze 10 tips om jouw inzamelactie succesvol te maken.

Donateurs en sponsors werven
Met je inschrijving krijg je een persoonlijke profielpagina op deze website. Hiermee kan je je vrienden, familie, collega's en sportmaatjes via Facebook, LinkedIn en Twitter oproepen om jouw deelname aan project te steunen met een donatie.

In competitie met je teamleden!
Wanneer je een actie met je team start heb je op de actiepagina een teampagina en hebben alle teamleden een eigen persoonlijke pagina. Zo kun je bijhouden welk teamlid voor de meeste inkomsten zorgt. Dit maakt het lekker competitief en je kunt er eventueel een leuke beloning aan koppelen voor de persoon die het meeste geld weet op te halen.

Wil je eens sparren over dit soort acties? Neem vooral ook even contact met ons op via info@blisstoshine.nl of WhatsApp